HOME TUTO BIES ASK

5 April 2013

Cristiano Ronaldo Masuk Islam?

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 


Mungkin semua orang dah tahu , Tapi yaya just nak share2 kot kot ada yang tak tahu lagi .

Sapa yang tak kenai Christiano Ronaldo a.k.a CR7 . Pemain bola sepak kelab Real Madrid la nie. Pemain Portugal.  Hmm Christiano Ronaldo patut masuk islam lama dah nie..  Yela sejak dulu lagi kita taw yang dia nie macam agak berminat dengan Islam. Lagipon dia berkawan dengan Mesut Ozil kan Islam. :-) 


CR macam makin menunjukkan minatnya terhadap Islam. Maybe Mesut Ozil banyak kot duk tunjuk contoh-contoh yang baik kat CR .


Christiano Ronaldo selalu dipanggil tamak bila dia diatas padang. Tamak riak memang menjadi perbualan lah kat kaki2 bola nie. Tapi depa taktaw yang tamak2 dia nie, banyak menderma kan Palestine. Kita ada ka? Dia tamak di padang ngan bola. Harta dia tak kedekut. 

Portugal footballer, Cristiano Ronaldo reveals why he has no tatoo on his body. Former Manchester United midfielder posted his picture on his facebook account and he told his fans around the world why he has no tatoo. “I don’t have tattoos because I donate blood very often ” – Cristiano Ronaldo said.


 rupanya CR nie memang suka menderma darah. Patut la badan cergas. Speed atas padang pon laju. Derma darah dan darah baru ada, badan pon sihat. Patut lah badan dia tak bertatoo. Dia suka menderma darah. Dah la derma harta kat Palestine. Darah pon derma. Syabas CR. Aku plak tengok darah takut. Hahahaha. Tengok badan dia. Mana ada tatoo.












#Harap mereka yang tersesat jalan , Kembali ke pangkal jalan . Amin ,


SOURCE : FIZGRAPHIC

2 comments:

Fiqa Nsz said...

Alhamdulillah. :)

Hafizzi Aziz said...

Yaya larh copy entry kat sini ka --> http://www.fizgraphic.com/2013/04/cristiano-ronaldo-masuk-islam-insyaallah.html . credit tu biar ada link k :-) thanks.