HOME TUTO BIES ASK

14 December 2012

Review Blog : Yana Yani

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 

Today nak review blogger bernama Yana , Bukan Yana Shamsuddin tu la !

| yana yani  |


SIAPA KAH SI YANA YANI ?

As yaya know , liyana lah nama dia . But panggil yani . Camtu kod . Hahaha yaya dah konfius . 
Si yana ni berumur sueet 17 . Haha , SPM candidate rupe nya. Good luck bila nak ambil result tu tau #Yaya ni 19 hari bulan nak amek result , tak sedar lagi


KELEBIHAN BLOG SI YANA ?

Just simple blog , Tak banyak widget - Hanya Profile , Follower gadgets , n cbox . sikit kan . Banyak-2 nak buat apa pulak kan . Header dia berbunga , background  berbunga . Haha hati pun ada bunga .  . Series this blog series the amazing simple . 

KLIK HERE 

3 comments:

Af Rina Fath said...

anda di'tag' :)

http://afrinaaaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

yana yani said...

tq...eh eh yani tuh ayah saya lah..yana tuh bru saya..:P

naimah farah said...

anda di tag ^^ hehehe http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html