HOME TUTO BIES ASK

11 December 2012

Review Blog : Miz Polka Dots

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . 
Hope this day is the best than yesterday ! 


Wuuuut , pon pon ~ Kaki sapa tu , Tak tahu yaya de , Yang tahu tuan punya blog ni --> KLIK SINI
Papepun yaya tetap suka , because the colour . I like red . Gege . . Bagi pendapat yaya , ada maksud tersirat disini . Maybe tuan blog nak korang leave footprint korang dengan follow blog dia DISINI .

WHO IS MIZ POLKA DOTS ?

-Kota Kinabalu girl's . wuuut , Nak usha ? Eh eh , yaya tak tau lah dia berpunya ke tak . Pergi tanya tuan punya badan . Bagi yaya dia ialah gadis misteri . Btw she Just an ordinary gurlz..so,enjoy your moment while read her blog..^_^..!! # BROKEN ENGLISH MAA

KELEBIHAN BLOG SI MIZ .

Kelebihan ? Yaya not sure sebab yaya tengok maybe baru start blogging , kerana jumlah follower dia sedikit . Ehh gelak pulak , Macam la kita tak pernah alami dulu . Respect siked okee . Btw if miz usaha lebih , Maybe blog dia lagi cun lecun . + Blog si miz ni memang SUPERB SIMPLE , Cuma bila nak first-2 masuk tu blog ,sebab ada yang enter blog uh . If tanak berat , get rid of , Lau suka simpan . Yaya tak paksa tuan blog . 

#JOM FOLLOW DIA RAMAI-2 , SEGEROMBOLAN PUN TAKPEE

1 comment:

S A N D R A said...

waa..sabahan blogger like me. hehe..
Sy pn teringin gak nk di review. HAHA *ayat x tau maluu. HAHA :pp