HOME TUTO BIES ASK

14 December 2012

Blog Review : Iman

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 

ﷲ Budak kampung ﷲ

SIAPA SI IMAN ?

Iman a.k.a yang dikenali sebagai budak kampung . Bukan aku anak kampung yang dinyanyikan oleh Jimmy Palikat tu laa .Dia stay dekat Teluk Intan . Ooo , Perak's Blogger lah ni . Beliau stat blogging in March 2011 . Blog dia macam dalam hutan tau . Ehh jangan marah dulu tuan blog . Bukan maksud yaya hutan rimba camtuh , tapi sebab blog si tuan blog penuh dengan KEHIJAUAN . I love it .

KELEBIHAN BLOG BUDAK KAMPUNG ?

Header yang simple , Menunjukkan keperibadian blogger yang alim . Tak loading , Rajin bloglist . # Siapa nak kena bloglist , Boleh lah Merayu dekat dia . papepun memang cun la blog dia . kalau lah yaya buat blog cam dia , mesti loading tapi dia tak pun . Dan gadget dia tersusun . Good job iman .  

KLIK HERE 

1 comment:

Anak Kampung said...

salam yaya..syukran dgn rasa rendh diri iman ucp trm ksh byk2 cz review blog iman. amboi2 komen anda mencuit jngtg hati saya la..smge awk sukses dear