HOME TUTO BIES ASK

15 December 2012

Review Blog : Alif Azraii

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 

The first guy in my review blog .

Kopi Ooi

SIAPAKAH SI KOPI OOI ?

Wahh , kopi , Nak yang ummphhh satu . Hahahaa , Ni bukan kat kedai mamak oke . Ni dekat kopi ooi blog . Asal nama blog dia kopi sedangkan nama asli Alif Azrai ? #Krik Krik . Menjadi persoalan . Nak tahu kenapa , Tanya lah tuan bdan , Papepun main sedap je yaya panggil dia si kopi . #Jangan marah tau alif !

KELEBIHAN BLOG SI KOPI ?

Follower gadget , terang-2 dah ada depan-2 . So korang dah singgah jangan lupa follow dia tau # Promo sikit .Blog ini banyak sangat iklan . COOL + TERSUSUN . Blog si kopi ini ada pasal politik lah . Tapi yaya tak minat politiks ni . + Ada gosip artis . Ambuihh , gosip petang gituh . Lau ada gosip panas jangan lupa kongsi ngan yaya tau #Sibuk jaa . Dan ada pulak tips . Bagus lah blog ini . Sesuai untuk remaja , dan owang yang dewasa . Bagus bagus bagus . Menetepati citarasa blogger . Cuma kalau boleh , Blog archieve tu buat lah yang ada scrollbar , Panjang kemain lagi . Papepun semoge sukses your blog Alif !

P/S : Ambuih kau yaya , bukan main panjang kau kritik , Blog kau tu bagus sangat ke ?

KLIK HERE

3 comments:

Alif Azrai said...

Ni bila plak skodeng blog org ,,Hehehehekkk2 ,, Thanks ya !!

Alif Azrai said...

Just cadang jerk klau nk tips ape2 ,, sy akn share nnti ..

Sya Kiffli said...

hai yaya...cps follower ke 1293...sinngah sini jenguk n folo yaya...:)