HOME TUTO BIES ASK

1 March 2012

Minta nombor dengan senang

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday !
Tumblr_lrbgtzppli1qd3f5co1_500_large


Okeyh , hari ini yaya nak bagi satu tip . Ehh , bukan tip cinta . Pasal cinta tu , lain kali jela ye . Hehe , :face28:

Sekarang mana ada mintak nombor secara face-2-face , yang ada melalui face-book . :face4:

Tapi ada juga yang masih berjaga-2 dalam memberikan nombor , yela nak jaga privasi . 

So nak tahu macam mana ? Yang bujang tu , meh sini . Cuba try ayat-2 kat bawah uh :16:

 " Hai , awak boleh mintak tolong tak ? Tolong kol nombor saya . Saya tak tahu la saya letak mana . Please , tu pun kalau baik hati " #Perempuan mesti tolong , yela perempuan kan hati nye lembut . Tak gitu kaum hawa . Dan yaya pernah terkena sekali je and sampai sekarang contact lagi . :face5:


 " Awak , saya nak nombor awak boleh ? ......... " Ala awak , saya nak berkawan je , takkan tak boleh ??"  , Kebanyakkan boy selalu pakai ayat ini . dan ianya berhasil betul tak ?? So boys kena lah usaha sikit sebab perempuan ni jual mahal sikit .


 " Awak , nak handphone , nak bluetooth lagu . " . Time korang bluetooth uh , korang miskol lah number korang . Then dapat lah . Kalau dia tanya mana dapat . Cakap je " Usaha sendiri "


Selamat mencuba . Kalau ada lagi , yaya bagi ye .

4 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

haha . macam2 .. awak , nak nombo telefon boleh ? haha .. :P

aReLaN said...

bagus nye tips.tapi kalau saya buat gitu,memang kena belasah la ngan awek sendiri.hahaha

syahmina said...

hahaha,,, mcm2 lah yaya nie ^^

Eyda Amanda said...

dah pernah kena dengan ayat2 lelaki miang camni.hahaha :P