HOME TUTO BIES ASK

5 March 2012

" Aku nak putus .......

Asalamualaikum



Wow , menarik punya tajuk . ! Hahaha , mana dapat idea ? Ehh , ini bukan rekaan ini betul-2 dan baru berlaku semalam . Tragis . Hahaha .

Selalu nya kan lelaki yang mintak putus kalau dah fedap , Tapi yaya ngan bf yaya terbalik pulak . Yaya yang mintak putus . Tapi bukan sebab fedap , cuma masalah perfahaman , ego , tacing dan sebagai nya .

Dalam hubungan korang , Siapa yang paling ego tinggi ? Perempuan ke lelaki . Kebanyakkan nya lelaki lah kan .Dah nama pun lelaki hahah , Antara yaya ngan bf yaya pulak , yaya yang ego nya tinggi . Dan bf yaya , seorang yang kuat tacing . 

Apabila berlaku nya pergaduhan , Siapakah yang patut dipersalah kan ? Lelaki atau perempuan ?

P/S : Nampak nya ada yang salah faham lah . Ayoyo . Yaya masih dengan dia lah .

7 comments:

ciksukaberangan said...

errr. haha. perempuan yang kuat ego kalau nak tengok yg sebenarnya. haha. takpelah. moga kehidupan baru lebih baik dan ceria :D

✿Gucciey Lavender✿ said...

kalau kami kan , gucy yang ego tinggi .. huhu ,, but bf gucy takde lah kuat tacink or nak ego or marah2 .. alhamdulillah . dia memahami perempuan .. btw , kami dh 4 tahun together .. to yaya , nnty dh jumpe pgnti , hope kekal ^^. hehe

nUr aDiLa said...

erkk...x pe kot putus skrg..nnt dh ade ikatan lg la susah an an?

Saya Disini said...

pkir masak2 sblm buat keputusan

faten afiqa said...

umm..sesuatu hubungan tuh bknnye cm pkai baju..sory sbb ckp cm nie..tp..mslh awk nk putus ngn dye tu,terlalu kebudak-budakan..kenape couple smpai bbrpe bulan kalau sbnrnye dri awl2 dh x sfhaman? :) sesuatu hubungan yg dibina haruslah berdasarkan kasih syg n perasaan yg ikhlas.. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hhuhu..xpela..mungkin jumpa yg serasi lpas ni..:)

Uzumaki Nasake said...

perempuan WAJIB ada ego terhadap lelaki kerana itu adalah batasan antara female n male berserta menjaga maruah diri kita dari di pijak pijak oleh lelaki an supya kita tak terlajak ke kancah zina. tetapi ego perempuan janganlah tinggi sangat...