HOME TUTO BIES ASK

15 March 2012

Ketahui Siapa Unfriend Korang di Facebook

Asalamualaikum

 

Tadi masa yaya blogwalking , tergerak pula hati nak singgah blog ABG APIT . Wah , abg apit . Haha , biar lah dia kan tua dari yaya mesti lah panggil abg . Masa berblogwalking yaya singgah dekat tutorial ABG APIT . Yaya pun scroll ke bawah dan sesuatu telah menarik perhatian yaya . Dan ianya tutorial tentang bagaimana kita nak tahu orang unfriend kita kat facebook . KLIK SINI . Nak buat ? Jommm .

GOOGLE CHROME SAHAJA

Ni bukan setakat orang unfriend kita sahaja , malah orang yang tak menerima kita sebagai friend kita pun boleh tahu . 

Cth :>
Menarik bukan ? Jom buat . 

1.Korang pergi web ini . KLIK SINI

2.Korang tekan Download &Install .

 
3.Korang tekan dan maybe keluar macam ini . Korang tekan continue .

 

4.Keluar mesej box ,Klik install .

 

5.Tunggu , korek gigi kejap . Terus automatik install dalam chrome korang .

 

6.Sekarang korang refresh facebook korang . Walaa . Sekarang korang detect siapa yang remove korang byee .  



Sumber : ABG APIT

1 comment:

cweet pinky said...

i'm done that too but its not too accurate 4 who has fren more than 3500 n above