HOME TUTO BIES ASK

18 February 2013

New design , Purple lagi ?

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 



Maaaf terpaksa kecik kan .

Alhamdulillah ! Akhirnya , siap jugak meng-Edit sekali lagi blog ni , hehe , lamalah juga nak mendesign blog ni , mula pada jam 7.30 malam dan siap sepenuhnya pada jam 1.51 pagi haha xD  . Hiaaaakkk , Mengeliat jap ~

Apasal lamo bonar tu ? nak siapkan header dan update pages dan lain-lain , letih tapi Yaya rasa puas , cantiklah jugak , sebenarnya setengah jam sebelum bermula mendesign tu ada juga cari idea kat blogskin . Then tertawan  dengan ke-cun-an blog tersebut ,#Kau buat ku tertawan , Sambung lagu ni ~ bahagian body  pun dah banyak berubah sebab dah refer kat blogger-2 sifu semua tertarik dan boleh digunakan , nanti yaya buat credit section scra besar besaran supaya newbie pun dapat melawakan blog !

 By the way , ok tak blog yaya ni . ? Dari Pink > Purple > Merah > Biru > Merah biru > Merah > Biru > Kuning > Purple, Seee ! Banyak tak yaya edit blog . secara jujurnya , Yaya gatal tangan nak ubah design ni  sebab Yaya jealous sangat-sangat + + + kat blog korang- korang yang sangat lah cantik . Superb , gorgeous , amazing , tu 

Apa-apa pun silalah beri pendapat tentang wajah baru blog Yaya ni , tak kisah nak komen macam mana JANJI tidak menggunakan bahasa negatif , bagi Yaya, blog ni comel sebab penuh dengan keunguan , hewhew , Sapa peminat ungu ? Angkat kepala ~

harap-haraplah dapat menang blog tercantik nanti haha | PERASAN LEBIH |, letih juga join segmen , GA , contest  bagai ni ,

4 comments:

Ikhmal Malique said...

pandai edit. janji simple dan ohsem!

Nur Zafirah said...

simple and sweet :)

miss nino . said...

blog awak cantik dan super ringan :)

Razil Tahir said...

okay la.. simple and nice..

follow sini.. thanks follow~ :)