HOME TUTO BIES ASK

1 May 2013

Pemes blogger kutuk blogger lain ?

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 



Mood yaya tadi nak blogwalking . Then sampai dekat blog INI . Seperti biasa semua blogger mesti pernah buat . --> Cari cbox . Hahaa . Then yaya jumpa ini .




Yaya pun pergi dekat nama dia . Dan terus ke blog si dia --> SINI . Macam tu ka perangai femes blogger . Kutuk blogger lain . 


Tapi serious yaya mula2 terkejut Akak atiqah boleh hantar macam tu . Atau ada fake yang mahu memburukkan Akak Atiqah . Allahualam . Harap yang menjadi fakers tu berubah la .


Jadi AMARAN untuk blogger lain . Please hormat blogger lain . Dan jangan menyamar jadi orang lain untuk mengutuk . Pleasee .

13 comments:

ARJUNA.Inc said...

kasar sungguh!!..haihh...

asa banie said...

mak oi, sentap gile kalau orang comment kat cbox camtu, hope itu faker yang buat bukan the real person ;)

Miera Amiera ♥ said...

yg tulis tu bukan kak atiqah, itu faker yg tulis..akak tu dah banyak kali dah kene..

Miera Violet said...

isk, ada juga blogger camnih -.-

Nurul AtiQah said...

Assalamualaikum, adik. secara jujurnya ayat yang dekat atas tu, bukan dari akak. Akak tak pernah hantar pon ayat kasar mcm tu. Tapi terpulang la pada hak masing2 nak percaya atau tidak..

Aziera Zulkifli said...

sekarang ni ramai sangat anons yg nak jatuhkan maruah org lain.. hari tu kak tikah ada buat entry psal anon ni.. memang diorang ni nk burukkn nama kak tikah

Fatihah Nazri said...

hye adik...mungkin ada org guna link blog dia kut...h! btw cik teha jemput kamu ye..
menangi cincin berukir nama dgn hanya dropkan link ! http://blogcikteha.blogspot.com/2013/05/jom-menangi-sebentuk-cincin-berukir.html

Yayaa Azami said...

@ARJUNA.Inc Tu la pasal

Yayaa Azami said...

@asa banie itu la . Harap2 dia faker

Yayaa Azami said...

@Miera Amiera ♥ Harap faker tu dapat balasan satu hari

Yayaa Azami said...

@Miera Violet :)

Yayaa Azami said...

@Nurul AtiQah Walaikumsalam . Adik percaya dekat akak .Harap fake tu berubah nanti

Yayaa Azami said...

@Aziera Zulkifli Ishh nape dorang benci akak atiqah eh ?