HOME TUTO BIES ASK

5 May 2013

Blog aku tak pernah direview ..

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 




Sedih . Sebab selama ini yaya je yang review blog orang .Tapi blog yaya takde siapa nak review . Ops lupa blog yaya ni bukan seberapa sangat

11 comments:

Lissa LaLissa said...

Ikut segmen review laa dear., ^^ blog Yayaa cantik laa., ^^ sweet gitu. hee tapi x da header la dear., kalau ada header maybe lagi awesome.? ^^

Najwa Ayuni said...

Sabar, insya-allah nanti ada laa orang review blog sis :)

Sis, nak minta tolong boleh? Dulu setiap entry Najwa ada button share, like dan send. Tapi sekarang dah hilang. Dah try letak balik coding macam mula-mula letak dulu, tapi tak muncul pun button tuu.

Harap sis dapat bantu :)

http://kisahnajwa.blogspot.com/

Kaka Syfannie said...

Haipp, assalamualaikum yayaa :') lawa apa blog u . Comey jea .takya la nak sedih sgt . ^^

Hafizah Alsa said...

iye ke tak da yang review?

Izza Sakura said...

Meh sy review yek hehe ,jm bw blog sy http://izza-sakura.blogspot.com/

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/my-doodle-dah-siap-by-munirah-mn.html

Ain Dzaya said...


eh u, apsal kat bloglist ain link blog ni tak berupdate sebulan lepas? u ada silap setting url ke?dah remove add balik byk kali dah dalam bloglist...

Yayaa Azami said...

@Lissa LaLissa Pasal header tu la malas , tak habis2 nak buat baru .

Yayaa Azami said...

@Hafizah Alsa Yup kesian kannn

Yayaa Azami said...

@Izza Sakura hehehe

Yayaa Azami said...

@Ain Dzaya Hurmmm