HOME TUTO BIES ASK

1 March 2013

Oh lelaki , Perlu ke begini ....

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 

Dah terang lagi bersuluh kan .Dah tentu-tentu nya korang masuk ke blog yaya . Nah terpampang dekat screen korang header yaya " To young girl , Bla bla bla .. ~" Kan . 

Kenapa yaya buat header bertajuk kan itu . Kerana yaya telah ditipu dengan seorang yang bernama lelaki . Pada 1 mac 2013 ini , Sudah hampir 2 bulan kami bersama , Tapi malam ni . dia secara diam-diam telah mempunyai seorang gadis baru yang merupakan bekas kekasihnya . 

Yaya tak sedih kalau dia tinggalkan yaya , Sebab yaya tahu yaya tak sempurna sangat , yang yaya sedih sangat . Dulu bukan main lagi cerita pasal ex dia tu ini . Tapi ludahnya dijilat balik . 

Dan disebabkan itu , Yaya nak semua gadis remaja , berhati-hati dan pandai memilih pasangan . Jangan jadi macam diri yaya ini ..

ATTENTION : Kepada pemenang segmen yaya tu , Yang perlu direview tu , Harap minta bersabar . Sebab yaya kena ada mood baru boleh review

4 comments:

Nao Mei said...

Sabar sayang..Allah sentiasa uji kita kerana DIA sayang kita...Alhamdulillah Allah memang nak tunjukkan kat adik yang dia bukan jodoh terbaik adik...segala yang berlaku ada hikmahnya...

Aswan Azmy said...

x semua lelaki mcm 2..depend kpd pendirian seseorang..yang penting..fikir yang positif..setiap berlaku..adalah ketentuan Allah..kita hanya mampu merancang..tapi..yang menentukan hanya lah Allah SWT..

Farah Waheda Wahid said...

sabar ye adik...mungkin ada yang lebih baik buat adik ok... jangan dikenang sangat... Allah sayangkan adik sebab tu tunjukkan adik kebenaran sebelum terlewat...

Lieya Yaya :) said...

banyakkan bersabar k :) pray 2 Allah always . tu namanya Allah nak tunjukkan dekat adik thats man is not suitable for adik .. insyAllah , Allah nak bg yang terbaik pada adk :) strong k , :)