HOME TUTO BIES ASK

3 June 2012

Tolong kritik blog yaya .

Asalamualaikum w.b.t
Hello everybody ^_^

Maaf ye kalau dah lama tak ber-update . Kerana atas keadaan yaya yang tak berapa nak mengizin kan . Ini pun sihat sikit . Okeyh , Yaya selalu usha blogger lain . Blog dorang semua , perghhh cun melecun habis . Yaya punya lak . Ehem , kalah . 

Sebenarnya yaya masih tak puas hati lagi dengan blog yaya . Tapi yaya tak tahu apa yang hendak dibetulkan . Jadi yaya mintak tolong korang . Tolong kritik blog yaya ini apa yang kurang , over ke supaya yaya dapat menambah baikkan blog yaya yang huduss ni . 

Tolong kritik dengan bahasa sopan ye . Yela budi bahasa budaya kita .

12 comments:

Diela Natasha said...

blog comel :D heee ^.~

Nurulee said...

Tak tau nak kritik apa. Anyway, comel blog =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/judge-by-its-cover.html

FLUKE 41 said...

awk pnye blog bgus.. bnyk info dan info yg diberikan ckup menarik. cuma awk kurg kreatif dlm menghasilkan penulisan lebih berkualiti. saya suka sifat keterbukaan awak dan ini kelebihan yg ada pada awak.Awak ada bakat utk mnjdi blogger yg hebat.Awak sedar kekurangan awak dan bila awak sedar perkara ini ia dapat mematangkan awak. Keseluruhan saya bagi 3.8/5. Sekian terima kasih

FLUKE 41 said...

Pd pndpt sy, blog awk bgus sbb mmpunyai info2 yg menarik dan menghiburkan.Blog awk jugak tersusun dan mudah utk memahami ap yg awk nk smpikan. Cuma awk kurg kreatif dlm penulisan blog awk. Tak cukup rasa tp still sedap. Overall, 3.8/5.

ELFarahin said...

Blog Yaya dah cantik. Simple+Nice. Warna yg digunakan soft+light. Jadi ruang blog nampak luas. Kalau blog saya, ruang nampak sempit coz warna yang saya guna agak pekat+gelap. Tapi saya suka blog saya. Sebab biru memang warna kegemaran saya. Dah-2. Jangan tambah apa-2 dalam blog yaya. Jadi serabut nanti susah pulak. Kalau nak touch-up cikit-2 bolehlah kot. Tapi rasa dah tak ada yang perlu ditouch-up. Huhu...By the way, saya followlah! hee~ ^^ Happy Blogging!

Mimie said...

Blog dah comel & cantik.. Dh complete, xpyh edit lg dah :)

Wafa Irdina said...

ske purple..
cantek !
^^,

Syakirah Ruslee said...

Assalamualaikum , hehee . Blog Yaya da cun melecun daa . Akak suka blog Yaya sebab Yaya gunakan warna yg soft dan kemas . Lagi pun . Blog Yaya nie . Cepat loading . Tak sempat meegi nak masak . hehee . Senang cakap . Akak suka laa blog Yaya yang cun melecun nie . :)

Prodigious Yuni said...

Blog awak memang cantik and cepat je loading,tak berat pun..Lagipun awak pandai pilih warna,lembut mata orang yang tengok..
Cuma saya bukan nak tunjuk pandai,tapi kenapa lagu tu tak boleh nak stop?kalau nak replay kan pun macam susah sikit,sebab tempat lagu tu macam kecil je..^^

P/s:jangan terasa pulak tau,kalau terasa saya nak minta maaf sangat!!

Alfan Rais(*atid) said...

sy punye blog lgi buruk...lelaki mne ad cita rse..yg mne rse ssuai..yg 2 la dipilih..:)

misz chokichoki lurve said...

blog awak daa comel . takde ape nak tegur . hikhok >< selamat berblogging :D

Busyra Bt Takiyudin said...

blog dah cantik.. sedap mata memandang :)