HOME TUTO BIES ASK

13 June 2012

" Pengaruh anime kian besar "

Asalamualaikum w.b.t
Hello everybody ^_^

Pagi tadi yaya tak sekolah . Sebab penat lah balik lambat , lepas uh panas pulak . . Yaya belek-2 lah surat khabar , Yela takkan nak baca majalah semata-2 nak tahu gosip . Lebih baik tambah pengetahuan . Hee .




Dan yaya tertarik dengan cerita " PENGARUH ANIME KIAN BESAR" , Muka surat 16 bahagian Rap .

MAJLIS pelancaran Festival Anime Asia Malaysia 2012 (AFA MY) julung kali diadakan di negara ini menarik lebih 3,000 peminat animasi dan budaya Pop Jepun (J-Pop). Ala korang minat k-pop je ~

AFA MY adalah acara satelit pertama Anime Festival Asia diadakan di Malaysia sejak dimulakan pada 2008. Bukan itu saja, festival ini menyajikan pelbagai acara menarik termasuk persembahan Super Anisong Genki Live! membabitkan lagu-lagu rancak dan berentak pop terkini membabitkan artis hebat anime. 





AFA MY menawarkan pengalaman julung kali dirasai membabitkan persembahan artis anime, sesi bersama pemain kostum dan pakar animasi, tayangan filem seni Jepun dan bengkel.





“Bahkan, perkembangan dipamerkan budaya pop popular anime Jepun mencatat perkembangan sangat baik di rantau Asia dan semakin mendapat tempat di peringkat antarabangsa hingga ke Amerika Syarikat,” katanya. 

Itu jela singkatan dari yang yaya baca . Memang terbaik lah pakaian dorang . Rasa nak pakai je . Tapi nanti orang Malaysia ini pikir yaya gila pulak . Haha , Nak tahu lebih lanjut ? --> TEKAN SINI

7 comments:

Nurulee said...

Naruto tuuu. Hehehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/pergi-hang-ke-hang-out-ehh.html

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

KidZ_VII said...

everyone loves anime ^^

\\azmira// said...

mira x suke anime :) wahh fanatik gila lah jepun :D

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Zamani said...

pergh.. mmg tak boleh blah.. tp zam minat anime2 jepun nih ;p

P#eoniX said...

minat anime gak ker???n'way kat malaysia ader gak anjurkan anime costume...penganjurnya gempakstar...haku ader gak bwat anime nyer entry...tapi,masih banyak lagik yang kurang...kalau sudi singgahlah...heheheh..