HOME TUTO BIES ASK

19 October 2013

Kalau masa boleh diputarkan ?...

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 

Wuuuu sejuk nya malam ni , Dari petang hujan . Erm rahmat tuhan ~ 

Hehehe , nak cite . Tadi yaya g rumah nad dengan mira , dengan konon nak " study sains " . Time naik bas . Alahai , memang lawak ah mira . Taktau nak cakap ape . 

Sesampai je rumah nad , Bukan belajar tapi borak ! Hahaa , Lepas tu , Yaya ngan mira check lappy nad . Hehe kitorang terjumpa gambar nad masa zaman jahiliah ! Huuuu . Pastu borak2 , Kol 2.30 . Mama nad panggil makan . Teka makan apa ? Nasik ayam ! Yaya tambah sampai 2 kali . Huuu kebulur punye pasal . 

Habis je makan , Nad bukak movie cite " Love in Perth " . Lepas tu , Yaya pulak nak basuh cawan . Herm . Yaya terpecah kan gelas . Memang takut gila ah . Nenek nad pun da pandang lain macam . Nad kata buat rileks je ,  Dah biasa pecah . Hehehe tq nad ! :*


Dalam kol 3.30 kitorang pun gerak g rumah wan nur fatihah . Hahaha asal boleh tulis nama penuh ~ . Memang macam orang gila lah carik . Last2 tumpang abang nad . 

Sesampai je , Salam2 semua . Nyanyi lah epy besday ...


Photo
Ni lah wan . Comel takk ?

Habis je nyanyi apa lagi . Time to makan !  Borak2 sambil makan . Memang lawak gila lah . Memang sukar nak digambarkan . Lepak sampai kol 5 , Tapi sorang dak sparta tak datang . Kesian wan dah banyak masak . ~ 

YAYA | NAD | WAN | MIRA | FATIN
p/s Mana cun ? Hehehe

Sebelum balik , Memang wajib ah amek gambar ~ 








TAMAT LAH CERITA YAYA , TERIMA KASIH KERANA MEMBACA ~

3 comments:

Khai Artzfar said...

amboi suka betul yer ! btw khai follow sini. keep update dgn budak pacak untuk megagiveaway akan datang! :)
budakpacak.my

Yayaa Azami said...

@Khai Artzfar ehehehe , Mesti lahh

chicken_floss said...

oh rindunye zaman skola..:)