HOME TUTO BIES ASK

19 January 2013

Design baru , Kritik lah po laie tunggu ~

Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera .
Hope this day is the best than yesterday ! 

Ini ialah entri kritik yaya yang kedua . 


Korang perasan tak apa yang berubah ? My blog from blue red turns to grey isn't ? Bagi yaya , ianya warna yang paling simple dan lembut . Kenapa yaya asyik ubah blog ?
Soalan yang bagus . Sebab ada yang kata blog yaya buruk lah , Berat lah , Tak sedap memandang lah , Warna tak sesuai lah . Lepas itu yaya pun buat keputusan nak buat warna grey . hamek kauu . Langsung takde warna ,

Tapi bila lama-2 yaya tengok , agak comel jugak yang yaya editkan ni . hehehe #Perasan . Tu bagi yaya . Korang pulak ??

Yaya nak bagi korang kritik blog yaya . Tak kisah lah hape pun , janji jangan MENCARUT , !

11 comments:

Nurul Farahizzati said...

ni dah ringam.. ok dah ni.. tpi, tulisan tu kenapa x hitamkan ajer? rasanya kalau tulisan tu dah hitam, lepas ni xyah ubah dah.. simple and nice :)

Cik Aishah said...

Nice blog & design... Sis nak tye.. macam mne ye sis buat menu tab tu cantik lah... Nampak simple je...:)

Mohd Zuhri said...

cantik la!

Mazelina Zaini said...

simple and sangat sangat nice :)

do visit mine :)

http://neynaproperty.blogspot.com

qanaah said...

assalamualaikum. maaf tye. aduhai. pening nak baca. haha. ingatkan bukan org malaysia tadi. huhu. macam mana boleh tukar posisi abjad tuu? :|

qanaah said...

hehe. maksud sy, dia guna special translation. kalau nk baca entry awk, kena put the arrow kat sentences tu, pastu, dia akan keluar box yang tulis : original text. :D

^^eKaTiKaH^^ said...

lambat loading..hmm, mybe line kot lembab.. hee.. dah cantik blognya. nice :D

nadia said...

Ok nice sgt... :)

Hatimi Tahirruddin said...

sy baru first time masuk blog ni so tak leh nak bygkan camne blog ni sebelum ni...tapi apa yg pasti warna sekarang mcm ok je...blog pon nampak kemas...:)

Juz A Bluelygirlz.... said...

Assalamualaikum..
Jalan-jalan sini membalas kunjungan dan follow anda.. :)
Tq yeee..

eddy syrol said...

less is more yaya... (~_~)