HOME TUTO BIES ASK

26 August 2012

Review blog : Khairunnisa's Land

Asalamualaikum w.b.t
Hello everybody ^_^



Hari ini yaya nak review blog khairunnisa . Siapa tak kenal dia ? Angkat hidung sekarang . So belum kenal tu mari kenal-2 . Jangan segan . Nampak tak gambar kat atas . Tu la blog si Nisa ni . Macam dalam taman haiwan pulak yaya rasa .

Siapa si Khairunnisa ??

Beliau ialah blogger yang paling muda yang baru yaya jumpa . Ce teka umur dia berapa ?? Tot tot tot da abis masa . 12 tahun . Muda tak . Nak tahu apa lagi pasal si nisa ni boleh tekan SINI .

Apa kelebihan blog si nisa .?

Kelebihan ?? Hmmm , yaya pun tak sure apa . Tapi blog dia amat simple dan tak berat sangat . Memang bagus la . Sebab sekarang banyak betul blog berat tul tak ? Dan blog dia pun macam blog lain , mempunyai tutorial . Bagus la tu , dan tak lupa jugak dia menyediakan FREEBIES . Serious ly , comey !!! klik SINI .

so mari kita ramai2 serbu blog si keyon ni . Lalala ~ Mari-2 .

KHAIRUNNISA'S LAND 

2 comments:

Momo said...

meh sini aku jenguk..

KHAIRUNNISA said...

Terharunya ~ Terima kasih banyak-banyak.... !!!